Gakpo schiet Herbstmeister naar 1e plek, Elze nieuw in de Top5

Met de winst van de Kroaten was helaas geen punt te verdienen, daarom hebben we gister besloten als troostprijs de punten voor ‘de topschutter’ van Oranje te verdelen. Slechts voor 4 van jullie betekende dit een euforisch moment! Zo deden, ‘Parkie Markie’ Dieter en Danny goeie zaken in de middenmoot, met een stijging van 10/11 plekken staan ze nu net buiten de top 10!

Voor wie de 3 goals van Cody Gakpo, als een heuse zegening kwamen, was niemand minder dan Simon ‘Herbstmeister’ v/d Weert. Hij stoot met zijn gescoorde 15 punten, Mark ‘BigMac’ Katoen van zijn ‘MCdonalds troon’. In een reactie op deze prachtige gebeurtenis zei onze verfkoning Simon; Ik ben zo blij dat ik eindelijk weer bovenaan sta, ik heb speciaal alle ‘Oranje’ verf in de aanbieding gedaan.. Middels de speciale WK22 Actie #Simonbovenaan, krijgen alle deelnemers van de poule een 50% korting en een gratis kwast! Aldus Simon!

Wie ook een lekkere sprong(etje) maakte, en een hele lange neus haalde richting haar inmiddels ‘iets mindere’ Idool is Elze. Elze die Ad (of Don) en ‘De Kromme’ passeerde op de ranglijst is nieuw in de top 5! Iets wat pijn gedaan moet hebben bij haar ‘zelfgekroonde idool’ Hans die inmiddels is afgezakt tot een teleurstellende 16e plek in het klassement. Zeker gezien het feit dat de zoon van Hans, zich bemoeid heeft met beide invullijsten, het is dus wel duidelijk van wie deze ‘boy’ het meeste zakgeld verkrijgt.

In een reactie zei Elze; Ik ben nog niet klaar, ik heb zelfs al een deel van de kledingkast bij Hans opgeruimd aangezien ik mijn (toch al enorme) garderobe eens even stevig ga uitbreiden van het prijzengeld

Finaledag!

De laatste van 64 wedstrijden dit WK! en D-day voor de poule! 

Een wedstrijd tussen ‘La Albiceleste’ tegen ‘Les Bleus’ of wel Argentinië – Frankrijk, een wedstrijd die 12 keer is gespeeld, waarvan 3 op een WK eindronde (nog nooit een finale). 2 van die wedstrijden waren poule wedstrijden en beide won Argentinië. In 2018 (4 jaar geleden)  eindigde deze ‘achtstefinale’ partij in een waar ‘spektakelstuk’ waarbij de Fransen met 4-3 aan het langste eind trokken! In de ‘Overall’ balans zijn de Argentijnen licht in het voordeel met een 6-3 aan overwinningen. 

Dit is ook in de poule het geval! van de slechts 5 voorspellingen die één van de 2 landen als winnaar hebben, heeft niemand voor de Fransen gekozen. Martijn, Mark, Elze, Jeanine en Carlijn hebben allen Argentinië als winnaar en zullen dus gaan strijden om de pot met ‘knikkers’

Wat echter nog roet in het eten van deze ‘fijnproevers’ kan gooien is de topschutter van het WK, zowel Messi al Mbappe hebben 5 goals vanavond zal dan ook de beslissing vallen wie de titel ‘beste doelpuntenmaker’ mag opstrijken.

Wat betreft de voorspellers is het 7 om 4 voor Mbappe! en geloof ons het is nog geen gelopen zaak! mochten de Fransen winnen zou er maar zo eens een verrassende winnaar kunnen opstaan.

Scoort Messi overigens in de finale, dan is hij de 2e speler ooit in de geschiedenis die in elke ‘Knock-out’ ronde scoort. 

Tot zover,

De toernooi directie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *