Toernooidirectie terug uit Qatar, Mark brengt leider in ‘diskrediet’

Net voor de halve finales en net na de laatste betalingen van de laatste ‘wanbetalers’ heeft de toernooi directie een ‘kleine’ delegatie richting Qatar gestuurd. Om uiteraard met eigen ogen de ‘erbarmelijke slechte’ omstandigheden in de stadions te mogen ervaren, want wat speelde dat Kroatië slecht zeg… Helaas heeft door deze trip waarbij we uiteraard door de lokale censuur, niet in de gelegenheid hadden om te schrijven, enige vertraging opgelopen.

Na de ‘deceptie’ om de uitschakeling van zowel Nederland als wel Brazilie was voor velen de winst al uitzicht. Toen ook Engeland en Portugal hun aftocht maakten bleef er slechts een ‘beperkt’ gezelschap over met nog enige kansen.

Slechts 7 voorspellers hadden namelijk 2 landen van de laatste 4 goed voorspeld. Met ‘BigMac’ Mark als nieuwe leider en aanvoerder van dit ‘beperkte’ gezelschap. En een top 5 die slechts op 5 punten van elkaar stond gingen we de laatste 4 in!

Hierbij was de grootste tik meteen voor ‘Meestervoorspeller’ Robin, die als enige in de top 5 geen enkele finalist wist te voorspellen en daardoor een kleine 3 plekken verloor. Slechts 9 van jullie hadden überhaupt  de Argentijnen in de finale voorspeld, voor Peter betekende dit een winst van maarliefst 11 plekken op de ranglijst. Toen ook Frankrijk het verrassende Marokko versloeg en de finale bereikte, breidde de lijst met ‘voorspellers’ die punten scoorden voor ‘de laatste 2’ zich uit tot 12. Enkel Martijn ‘de Kromme’ Gozefoort wist de gehele finale te voorspellen. Hij scoorde dan ook maarliefst de volle 30 punten in deze ronde, wat hem met een keurige 7 plekken winst brengt op plaats 5 in het klassement.

Mark ‘BigMac’ Katoen, die zich na deze zinderende ontwikkelingen nog steeds de ‘leijer’ van het klassement mag noemen, bracht echter zichzelf wel meerdere malen in ‘diskrediet’ door te zeggen dat het; doorgestoken kaart, oplichtingspraktijken en een Fifa(isch) beleid is. Dat terwijl mark toen hij nog in de luwte opereerde meerdere malen getracht heeft ‘winst’ te boeken door het verkopen van zijn lichaam, het bieden van geld en het dreigen om in onze ‘mailbox’ te poepen.

De organisatie is dan ook een onderzoek gestart in het kader van dit wangedrag en overweegt ‘Big Mac’ uit de competitie te halen.

Alleen de finale nog te spelen

Enkel nog de finale zal punten opleveren als het gaat om wedstrijden die punten opleveren. Zijn er nog mensen die hier punten kunnen halen? Jazeker maar daarover later meer.

Wel gaan we in de aankomende dagen richting de finale de laatste punten verdelen voor de topscorers en laten we eindelijk weten hoeveel geld er verdeeld gaat worden (wat er nog over is van de trip naar Qatar) voor de winnaar…

Stay tuned!!!

Tot zover,

De toernooi directie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *