Vandaag geen punten te verdienen, of toch wel? Kabouter gesommeerd betaling alsnog in orde te maken!!

Omdat de ‘finale’ voor de 3e plek geen echte finale is hebben wij besloten deze niet mee te nemen in onze puntensysteem waardoor er dus voor deze wedstrijd ook geen punten te behalen zijn!

Echter is het wel zo, om het nog een beetje spannende te maken richting de finale van morgen, dat we de punten van de Topscorers van Nederland vandaag gaan verdelen. Er zullen dus toch enkele mutaties op de ‘lijst der lijsten’ plaatsvinden.

Wij voorspellen alvast dat er niet heel veel ‘voorspellers’ met het juiste antwoord waren maar diegenen die het bij het juiste eind hadden gaan stevige concurrentie zorgen op een aantal plekken.

Dat de ‘kleinste’ deelneemster van de poule, de grootste betalingsachterstand zou hebben was al een opzienbarend gegeven, maar toen onze Marielle met ‘therapeutisch’ geschilderde euro’s aankwam keken wij als organisatie toch wel even op! Toen wij deze geste dan ook dringend doch subtiel weigerden stapte ze vloekend en tierend in de auto om vervolgens zeer ‘asociaal’ weg te rijden. 

Nu begrijpen wij dat in deze ‘dure’ tijden het lastig is voor deze ‘Ukkepuk’ om meerdere ‘handballen’ hoog te houden, toch willen wij erop aandringen misschien even tijdelijk geen bananen meer op haar pindakaas te smeren en z.s.m. aan de betalings verwachtingen te voldoen.

Finale om de 3e plek!

De Atlas leeuwen tegen de ‘Vatreni’ uit Kroatië, een paar dagen geleden nog slechts 1 keer gespeeld en inmiddels zijn we al bij de 3e ontmoeting ooit. Nog nooit was er een winnaar na 90 minuten, of dat vandaag ook zo zal zijn weten we straks. Dat er een winnaar komt is zeker.  Een ding is zeker voor de stand maakt het niet uit.

Tot zover,

De toernooi directie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *