Zinderende finale zorgt voor spannende eindstrijd, Mark trekt aan het langste eind!

Na een belachelijk spannende finale (ook al leek dat niet zo in het begin) brengt toch de ‘Kampioen’ de doorslag in de Poule. De hevige strijd om de topschutters titel, die nog even flink heen en weer ging had nog zomaar roet in het eten kunnen gooien. Maar na vele mislukte WK’s was het voor Messi dan eindelijk de kroon op zijn werk, geen topscorer, wel wereldkampioen. En net als Messi had ook Mark ‘BigMac’ Katoen na vele nederlagen zowaar ineens de winst te pakken. slechts 3 punten heeft hij meer dan zijn naaste belager en recordhoudster ‘bovenaan staan’ Carlijn ‘het lijstje’ Slot die net als bij haar sollicitatie, waarschijnlijk net een jaartje te vroeg gepiekt heeft!

Carlijn, die op haar beurt weer op de voet gevolgd wordt door haar 2 ‘favoriete’ collega’s, welke ze exact 1 punt voor wist te blijven. Elze en Jeanine ‘The Voice’ Heijnen. Jeanine die als enige de Wereldkampioen en de Topschutter wist te voorspellen pakt met deze mooie eindsprint (die ons systeem bijna gemist had) net genoeg punten om ‘De mannen’ uit de Top 5 te passeren.

Wie (zoals gewoonlijk) weer net naast de pot pist.. is Martijn ‘de Kromme’ Gozefoort die als 5e en laatste wel boven de 250 punten wist te komen maar zoals altijd net 5 centimeter te kort kwam om er echt een lekker gevoel aan over te kunnen houden.

Ook voor Herbstmeister Simon betekende de Top 10 klassering, wederom een bevestiging dat er scheuren in het topdeck van zijn ‘duitse autobahn’ zijn gekomen, hij zal dan ook zo gaf hij aan in zijn 2 delige epistel, in beraad gaan en middels zijn ‘lebenscoach’ Benny ‘Balpen’ M, beslissen wat te doen met ‘die mannschaft’ en in het bijzonder Hansi Flick(er). Aldus Simon.

Nummer 7 op de lijst en lang koploper Robin ‘meestervoorspeller’ Mink of Ad van Don (of Don van Ad) zag zijn titel met een bloedgang verdwijnen. Maar Robin zou Robin niet zijn wanneer hij dit als ‘meestervoorspeller’ niet al zag aankomen.. In een reactie liet hij weten; “Kijk zie het als een ‘rijbewijs’ die kun je hebben, maar als je dan hard rijd en ze pakken je, ja? dan heb je dus niks meer.. snap je wel? nou, en dan moet je op cursus en opnieuw examen doen, ja? nou, dan had je dus beter geen hond kunnen nemen snap je? Aldus ‘El Salvador’ himself..

Prijzengeld!!

Eindelijk na het lange wachten is het dan zover en weten jullie wat er gewonnen is, of voor de meesten.. WAT ZE HEBBEN LATEN LIGGEN!!

1e Prijs € 125,-    Voor Mark ‘BigMac’ Katoen (maar zeg maar tegen je vrouw dat het 12,50 was)

Don (of Ad) gaf al aan zijn prijzengeld te willen ‘doneren’ aan de dames uit te de Top 3 als ze samen met Ad (of Don) een keer iets ‘leuks’ willen doen! 

2e Prijs €   62,50 Voor Carlijn ‘het lijstje’ Slot

Carlijn had allang voor het WK een lijstje klaar met wat ze van het prijzengeld ging doen, bovenaan stonden o.a. nieuwe werkkleding en schoenen, zodat ze op nog meer plekken een backup kan leggen.

3e Prijs €   25,- Voor Elze ‘Rode wijn per Fles’ Alberts en Jeanine ‘The Voice’ Heijnen

Een gedeelde 3e plek en dus evenveel verdiend. Maar eigenlijk is alles voor Elze, aangezien Jeanine vast nog wel een aantal bekeuringen heeft openstaan en ze dus waarschijnlijk kan ‘zingen’ naar dr centen.. Plus Elze vind.. je kan nooit genoeg onderbroeken en sokken hebben dus kom maar door met die Sale!!

4e Prijs (5e plek) Troostprijs. Voor Martijn ‘de Kromme’ Gozefoort, je krijgt je inleg terug. € 12,50 voor jou!

De prijzen zijn af te halen bij ons hoofdkantoor in Qatar! Mocht dat niet uitkomen stuur dan maar even een appje dan regelen we een passende oplossing. Voor Mark, we maken het over op de rekening van je vrouw!

Dan rest ons enkel nog jullie een prettige kerst en een prachtig oud & nieuw te wensen, en hopen we jullie over 1,5 jaar weer te mogen begroeten met het EK 2024!! (dan wel in de zomer)

‘El salvador’ zou zeggen, Jullie hebben het uitstekend gedaan, simpelweg omdat jullie niet beter konden. (Mogen wij dat zeggen, ja, dat mogen wij zeggen!)

Tot zover, tot op het EK

De toernooi directie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *