Fiod start onderzoek naar wanbetalers,  Oranje boven of onder?

Na 2 dagen zonder wedstrijden en dus rust reinheid en bezinning viel er vandaag een aankondiging op de mat van de FIOD, die een onderzoek gestart schijnt te hebben jegens een aantal ‘wanbetalers’ in deze poule. Nu weten wij dat de inflatie dit jaar hard inslaat en de energiekosten de pan uit reizen en het voor een aantal dan ook zeer ‘skere’ tijden zijn.

Toch willen wij, om verdere sancties vanuit de FIFA te voorkomen een transparante boekhouding overleggen en zullen wij de namen van deze ‘Klaplopers’ hier even op een rijtje zetten.

Marielle Schepers

Sander Herder

Harm Brüning 

Simon vd Weert 

Coen Postma

Wij willen deze en genen verzoeken de buit dusdanig snel over te maken zodat anderen met jullie geld als prijs naar huis kunnen.

Dag 1 van de Kwartfinales

Vandaag de eerste 2 van de 4 kwartfinales.

Om 16:00 uur starten de Brazilianen tegen de Kroaten. 4 keer eerder troffen beide landen elkaar, waarvan 2 x op een WK. Nooit won Kroatië, wel haalden ze 1 keer een gelijkspel. Enkel Nick H ziet de Kroaten de halve finales halen, echter ziet hij ook Brazilië in de halve eindstrijd, dus zal hij hier moeten gaan kiezen. Verder wordt Brazilie nog 22 genoemd als halve finalist.

Om 20:00 is het tijd voor de ‘Oranje Leeuwen’ tegen het Argentinië van Messi! 

Een wedstrijd die 9 keer eerder is gespeeld en waarbij de Argentijnen er SLECHTS 1 hebben gewonnen. (Juist de WK finale in 1978) daarnaast werd het 4 keer gelijk. De meest historische overwinning van Oranje was toch wel 1998, met uiteraard Dennis Bergkamp. 18x zien jullie NL winnen, tegenover 17x Argentinië. Wie beide landen naar huis zien gaan zijn. Nick W, Elisa, Dick, Esther, Marielle en El Torro.

Wie geen enkele van de landen van vandaag had voorspeld is Kevin..

Tot zover,

De toernooi directie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *