Top 5 over de 200 punten grens, WK droom 6 deelnemers al voorbij!

Als een dief in de nacht gingen onze Marokkaanse vrienden uit het noorden van Afrika er gisteren met de overwinning vandoor tegen Spanje. Waar er in de poule niemand een cent had gegeven voor hun kansen, wisten ze de volle buit mee naar hun schuilplaats te nemen. Dit zorgde kwa punten voor de treurigste dag ooit in de poule, niemand scoorde dan ook 1 punt.

Gelukkig voor een aantal was daar dan nog de klinkende overwinning voor Portugal. Welke er voor 4 deelnemers uit de ‘Nieuwe’ top 5 (want Dani verloor terrein) in resulteerde dat ze de magische 200 punten aantikten. Iets wat klassementslijer Robin natuurlijk niet lekker zat, aangezien hij als enige uit de top 5 de Portugezen niet had voorspeld en zo doenden de rest tot op min. 2 punten zag naderen.

In een reactie liet hij weten; Ik vind het niet normaal, ik had een duidelijke lijn gelegd bij de 200 punten en als ‘sneeuw’ voor de zon is die ineens verdwenen!.. 

Voor 6 van de 32 deelnemers is door alle verrassingen nu de WK droom al voorbij, deze 6 deelnemers hebben namelijk 1 van de uitgeschakelde ‘favorieten’ als kampioen voorspeld.

Zo hebben Marielle, Sander, Mike en ‘Herbstmeister’ Simon onze ‘Oosterburen’ (Duitsland) als Weltmeister voorspeld. Had Kevin zijn zwart geld op Spanje gezet. En dacht Esther spekkoper te zijn bij winst van onze ‘Duivelse’ zuiderburen

Zijn er dan nog “exoten” over die tegen de menigte in durven gaan en een voorspelling te doen die niemand zag aankomen, maar nog wel kans maken. Jazeker!! Zo heeft “Mr. Makita” Vincent als enige Portugal als Kampioen (dit zou overigens de eerste keer in de geschiedenis zijn). Daarnaast heeft ‘El Torro’ de Engelsen als Champions voorspeld, hij gelooft daadwerkelijk dat ‘the Cup’ na 56 jaar weer thuis zal komen.

Vandaag eerste rustdag

Net als in de Tour de France heeft ook de ‘Directie’ behoefte aan een rustdag vandaar ook dat wij in goed overleg met de FIFA besloten hebben vandaag en morgen geen wedstrijden te houden. 

Geniet van de rust en tot morgen.

Tot zover,

De toernooi directie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *