We gaan beginnen!

Beste gelukszoekers en meestervoorspellers,

Om maar meteen met de door arbeidsmigranten geplaatste deur in huis te vallen, DAAR ZIJN ER WEER!!

Want ja, louche praktijken, schimmige financiële geldstromen en foute ‘Jumbo’ reclames dat kan maar 1 ding betekenen… het is tijd voor het WK!!

En aangezien wij al jaren geboycot worden door de grote gok platformen (wij hebben immers enkel high-rollers in onze database) dachten we ook nu.. wat kan ons het schelen!! Een schandaaltje meer of minder daar schrikken onze ‘voorspellers’ niet van!

Zoals voorgaande jaren krijgen jullie deze exclusieve uitnodiging via de mail en kunnen jullie via onderstaand linkje beginnen met invullen… Zo simpel? Jazeker! het hoeft niet altijd moeilijk te zijn, het leven is namelijk al zwaar zat! (net als sommige deelnemers)

Onderstaande Link

Aangezien er nogal wat heisa is om een handvol arbeiders die door hun luiheid het loodje legden tijdens het werk! (want van hard werken is immers nog nooit iemand doodgegaan). Hebben wij iets korter voor aanvang dan normaal, besloten jullie in te lichten over deelname aan de poule (want ja, geen slapende honden wakker maken toch?)
Wat betekend dat? Nou het zit zo, het WK begint namelijk al op 20 November A.s. dat betekend dat jullie nog zo 10 dagen hebben om de scores door te geven. (want op 19-11-22 23:59 sluiten de lijnen) Maar dit moet voor doorgewinterde gokkers als jullie geen enkel obstakel vormen.

Dus wees snel en pak schaal!

Ben je hier nou voor het eerst en denk je WTF??

dan komt er hier een kleine uitleg:

Moet ik verstand hebben van voetbal? NEE JOH! juist niet, wij hebben alles al voor je gedaan, jij hoeft alleen maar in te vullen (gokkkuuhhhh)
Wat kost het eigenlijk? Nou € 10,- (net als altijd) en die kun je net als bij elke webshop aftikken bij het uitchecken!! (weg met die 13e maand)
Mag alleen ik meedoen?? Neeh joh, het is wel 1 inschrijving p.p. maar wil je broertje, zusje, transgender ding, pa, ma, buurman of buurvrouw, beste mattie, bff of fuckbuddy ook meedoen… geen probleem. stuur em deze mail of de link door.. en Voila inschrijven maar. (uiterlijk 19 november ingeleverd)
Wat kan ik verdienen?? Nou dat hoor je later, dat is namelijk afhankelijk van het aantal deelnemers, en hoe meer zielen.. juist hoe meer poen er te verdienen valt.
Gaat Corrie weer verslag doen?? nee, althans, onze Cor zou afreizen maar staat nog steeds in de rij op schiphol dus we helpen hem hopen dat hij op tijd arriveert!

Wat ons betreft ben je nu zo ver dat het invullen kan beginnen, maar mocht je er desondanks toch niet helemaal uit komen. We hebben een kleine spelregels sectie toegevoegd waar alles (dus ook de puntentelling) nog eens haarfijn en op een rustig tempo wordt uitgelegd.
(Of zoals Cruijff het zou zeggen; Je gaat het pas zien als je het doorhebt..)

Klik nu maar snel op de volgende link, en doe je ding…
Hier staat een dikke surf link!
(kom je er niet uit? onder het kopje “spelregels” kun je de uitleg vinden.)

Was getekend,

De Toernooi Directie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *