Nog maar 6 dagen, grote namen geven nog niet thuis

Met een kleine 6 dagen tot aan de start van het WK is het, ondanks dat de eerste verslaving behoefte bij een aantal gestilt is, nog wachten op het grote gros.. Zo missen we uit de Top 3 van vorig jaar nog de nummers 1 en 2. Enkel Elisa (nummer 3) heeft namelijk de gokdruk niet langer kunnen bedwingen en een voorspelling ingeleverd.

Wat natuurlijk opzienbarend is aangezien de winnaar van de vorige editie Mr 1-0 (Frank Griemink) in theorie niet heel lang hoeft te doen over het invullen wil hij zijn naam eer aan doen! 

Ook nummer 2, Jari (de duiker) Wösten heeft nog niks laten horen over een rentree in het gokcircuit, dit kan komen omdat hij in het ondergrondse geen bereik heeft of dat hij sinds hij papa is geworden zijn wilde (rooie) haren is verloren

Van de grote 5, heeft alleen Herbstmeister, Simon vd Weert, een duit in onze bodemloze putje gedaan. Wat hem de eesrte maakt en in ieder geval voor nu, een kleine voorsprong oplevert ten opzichte van de rest van de G5

Uit anonieme, doch betrouwbare, bronnen is namelijk vernomen dat er achter de schermen wordt gewerkt aan meerdere meester voorspellingen van zijn directe concurrenten. Er wordt zelfs gesproken over een ‘rentree’ van meistermacher en meestervoorspeller Mink, die na jaren van financiële wanorde en fysieke malaise toch weer de moed heeft gevonden om in de pen te klimmen en zijn kennis lost te laten op de voorspellingen (welke kennis wou hij niet prijsgeven, maar wij vermoeden dat het om een goede kennis gaat)

Uit navraag is gebleken dat  Harm ‘El torro’ Brüning wacht met invullen tot het laatste moment, hij wil naar eigen zeggen; Eers alle informatie goed op een rij hebben, overzicht is zijn ding namelijk. En heeft het daarnaast, zoals hij het zelf benoemde toch ‘in een poep en een scheet’ ingevuld.

in dat geval zeggen zij vergeet vooral niet af te vegen!

Hier nog even snel een linkje om je in te schrijven

Was getekend

De toernooi directie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *