Carlijn slaat mega slag! Herbstmeister in tranen!

Nu de rook van gisteren een redelijk is opgetrokken, weten wij nog steeds niet precies wat er is gebeurd. Een haast zekere overwinning van ‘die Mannschaft’ werd in een kwartier teniet gedaan, door 11 Japanse ‘Sushi-chefs’. En Espana maakt maar liefst 7 goals tegen Costa Rica!

Er kan eigenlijk maar 1 verklaring zijn; er spelen hier hogere machten! En misschien verklaard dat ook wel meteen waarom vooral (een aantal) dames een goede dag hadden!

Er waren in onze calculatie namelijk 4 die hele dikke punten scoorden, Zo pakte Carlijn de dagwinst met maar liefst 20 punten! pakte Marielle ‘Halve glazen’ Schepers er 17! en pakten Esther en Nemo beiden 16 punten. Wat voor Carlijn betekende dat ze met 18 plaatsen wint letterlijk de top 3 binnen knalde! Saillant detail daarbij is dat zowel Marielle als Carlijn de gehele poule F nog foutloos hebben voorspeld.

Was er dan helemaal geen sappig nieuws te melden? Zeker wel, ondanks dat hij inmiddels, (net zo als bij zijn vaste ‘Modus Operandi’ voor slaapkamers) heel stilletjes en sluw de top 3 is binnen geslopen. Om daar vervolgens voor onbepaalde tijd en totaal onopgemerkt te verblijven en dan via de achterdeur weer te verlaten. Moest onze ‘Herbstmeister’ toch wel even slikken toen zijn Deutschland in 15 min werd vernederd door Japan. In een reactie zei hij dan ook; Ja, nja, weetje het klopt ergens wel, ik eet ook wel eens sushi, dan boek ik 90 min in me eentje.. en na een kwartier ben ik er helemaal zat van.. Aldus Simon!

Wist je dat? 

Je op de site alle standen, uitslagen en blogs rustig na kan lezen, sterker nog mocht je facts of fake’s hebben kun je zelfs een reactie posten, of we er iets mee doen? Uiteraard!

Vandaag wederom 4 wedstrijden!

Om te beginnen zometeen om 11:00 uur ‘Schweizer Nati’ tegen ‘les Lions Indomptables’. Een wedstrijd die zorgt voor een primeur, aangezien deze nog nooit eerder in de geschiedenis is gepeeld. De meest voorkomende voorspelling is dan ook 1-1!

Dan om 14:00 uur, ‘La Celeste’ uit Uruguay tegen ‘Taegeuk Jeonsa’ uit Zuid Korea, Een wedstrijd die 8 keer eerder is gespeeld en waarbij het onderlinge resultaat 6-1 voor ‘La Celeste’ is. Zien we dit terug in de voorspellingen? JAZEKER, slechts 4 deelnemers zien winst voor de Koreanen hier valt dus een verschil te maken!

Om 17:00 uur trappen we af bij de wedstrijd tussen ‘Selecção das Quinas’ oftewel Portugal tegen Ghana ook wel de ‘the Black Stars’ genoemd. Wederom een pot die slechts 1 keer eerder is gespeeld namelijk in 2014 op het WK.. waarbij de Portugezen met een 2-1 winst van het veld stapten. Toch worden de Ghanezen niet geheel kansloos geacht, zo zien; Nick, Kevin en Dick winst en hopen Arjan en Peter op een 1-1!!

Als toetje hebben we om 20:00 uur misschien wel de mooiste pot van de dag! Namelijk; ‘A Seleção’ van Brazilië tegen ‘Beli Orlovi’ uit Servië. De ‘Goddelijke kanaries’ tegen de ‘Witte Adelaars’. 2 keer eerder werd deze partij gespeeld waaronder 4 jaar geleden op het WK nog nooit wist Servië te scoren tegen Brazilië.

Ook in de poule ziet niemand een kans voor Servië, met een aantal 4 en 5 nullen kon dit wel eens een dealbreaker van de dag worden!

Tot zover,

De toernooi directie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *