Dag winnaar Kevin slaat mega slag, ‘Parkie Markie’ wil side-hustle..

De eerste verrassing van de dag (en het WK) kwam al meteen na de 1e wedstrijd van gisteren. Winst voor de Saudi’s hadden niet veel van jullie voorzien, sterker nog slechts 2 kenners hadden dit zien aankomen namelijk; Mike ‘schijven door het dak’ Gritter en Kevin ‘Net niet in de’ Middel. Wat hen dus ook als enige 2 deelnemers, serieuze punten opleverde! En alsof het nog niet genoeg was voor Kevin, volgde er in de volgende wedstrijd wederom verrassing van positieve zin, namelijk een 0-0 bij de Denen, welke hij net zoals Dick ‘the Fireman’ Hekman al van verre had zien aankomen. En dus voor beide heren resulteerde in een volle buit van 8 punten! Dit betekende voor “The Fireman” zelf heel even dat hij mocht ruiken aan de 1e plek in het klassement! 

Daarna volgde nog het gelijke spel bij Mexico tegen Polen, iets wat door velen wel was voorspeld, maar dat het een bloedeloze 0-0 werd dat had echter niemand zien aankomen. Als klap op de welbekende vuurpijl kregen we als toetje nog de wedstrijd van ‘Les Bleus’ waarbij echt niemand ook maar een cent gaf voor de kansen van Australië (op 3 gelijke spelen na) Dit alles bij elkaar opgeteld betekende voor Kevin ‘net niet in de’ Middel dat hij aan dagtotaal van 18 punten kwam.

In een korte reactie op dit heugelijke nieuws zei hij; Jongens, jullie weten nog niet half wat ik nog meer “Instoor” heb! (Tikkie, voor de reclame volgt later)

Dat er nog meer mensen zijn die kansen zien voor finacieel gewin blijkt wel uit onderschepte ‘App Gesprekken’ van Dieter ‘Parkie Markie’ Smit. Die moet gedacht hebben “Massa is Kassa” dus laat ik nu ik 1 dag goed scoor gelijk een aantal ‘side-hustles’ in het leven roepen en kijken of ik mijn inleg terug kan verdienen. Dieter die onder andere; ‘Foto’s van zijn Nicolleke’, een waterscooter en een geheel verzorgde nacht “glamping op een leuk park ergens in Nederland” aanbood als tegen prestatie. Heeft ondanks zijn mooie 7 punten toch maar 1 plek winst weten te behalen in het klassement. Wat in principe perfect overeenkomt met zijn ‘fitnessprogramma’ 7 kilo, 1 herhaling en goed gewerkt pik! 

Vandaag wederom 4 wedstrijden!

Vandaag de beurt aan poules E en F! Met om 11:00 de 1e pot van de dag!

We beginne de dag met ‘ de Atlasleeuwen’ tegen ‘Vatreni’ een wedstrijd die slechts 1 maal eerder is gespeeld en waarbij zowel de Marokkanen als wel de Kroaten 2 maal scoorden, in de voorspellingen zijn de Kroaten wel de favorieten, enkel Danny ‘Eckte eckte’ Hekman en Peter zien de leeuwen van de Atlas met een (weliswaar gestolen) overwinning aan de haal gaan. De inmiddels ‘ongekroonde koning’ van de gelijke spelen Arjan, voorziet een 3-3

Om 14:00 uur is het de beurt aan ‘die Mannschaft’ tegen ‘Nippon Daihyō’ dat wil zeggen Duutsland tegen de Jap’n! Uiteraard een wedstrijd waar ‘Herbstmeister’ Simon halsreikend naar heeft uitgekeken. Hij verwacht dan ook een echt zuinig Duits begin van het WK met een minimale 1-0. En ondanks dat in de geschiedenis dit slechts de 3e ontmoeting is tussen beide landen is iedereen het er unaniem over eens dat onze ‘nachbarn’ met de 3 punten aan de haal gaan, het doelsaldo zal dan ook de doorslag geven voor de stand.

Om 17:00 uur vervolgen we het WK met, ‘la Selección’ uit Spanje tegen, ‘Los Ticos’ uit Costa Rica! Een wedstrijd die 3 keer eerder plaatsvond en redelijk garant stond voor goals. (2-2, 2-1, 5-1) ook al waren die dan vaak in het voordeel van de Spanjaarden. Een feitje want Nick ‘Stroboscoop’ Wanders moet hebben geweten aangezien hij hier 5-3 heeft voorspeld. Verder ziet toch 95% wel winst voor ‘la Selección’

Als laatste trappen we af om 20:00 uur met onze zuiderburen de ‘Rode Duivels’ uit België tegen ‘Canucks’ uit Canada. Ook hier zien we maar weer weinig geschiedenis. Slechts 1 ontmoeting die eindigde in 0-2 voor de Rode Duivels. Iets wat overeenkomt met jullie voorspellingen, daar niemand een kans ziet voor de Canadezen, enkel Kevin en Davey voorspellen een gelijkspel. De grootste uitslagen zien we bij ‘El Torro’ en Sander ‘zwijgen is zilver’ Herder, respectievelijk 4 en 5-0

Tot zover,

De toernooi directie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *