Marielle verbrijzeld dagscore record! Vincent hoogste stijger!

Met maar liefst 3 volledig goed voorspelde wedstrijden en 1 winnaar wist onze Marielle ‘halve glazen’ Schepers zichzelf de titel ‘Rekordmeister’ te bezorgen! Een dagscore van maar liefst 27 punten is volgens onze gegevens al een record op zich. Daarnaast leverde het haar ook net genoeg punten op om gelijk te komen met collega en concurrent Carlijn ‘Ik zie niks geks’ Slot. Want beide dames delen met 60 punten (in ieder geval voor vannacht) de eerste plek! 

Carlijn, die als eerste van de ‘WhatElze’ dames de poule had ingevuld, schijnt overigens geen onbekende te zijn in de voetbalwereld. Zo schijnt ze (naar men zegt) een bekende oom uit ‘de scene’ te hebben die weer een verleden heeft gekend bij een Amsterdams cluppie.. Maar minstens net zo belangrijk, schijnt onze Carlijn al jaren in willekeurige voetbalkleedkamers gespot te worden onder het mom van ‘talent scouting’. Je kan dus met zekerheid zeggen dat deze dame zeker een goede kijk op de ‘zaakjes’ heeft!

De hoogste stijger van de dag komt uit het Goeree kamp, als een soort van laatste der mohikanen, van de Goeree deelnemers, is onze Vincent ‘Mr Makita’ Feringa gisteren begonnen aan een heuse opmars. Als een op hol geslagen klopboor met dubbele accu dendert hij het klassement door en weet hij maar liefst 17 plekken winst te boeken. Net niet genoeg voor een plek bij de eerste 10 (want ja ‘Mr Makita’ kwam van plek 30), maar toch zeker een mooie middenmoter! 

Gelukkig was er niet echt een verliezer van de dag, want ja, we zijn allemaal winnaars hier toch…

Wist je dat? 

Je op de site alle standen, uitslagen en blogs rustig na kan lezen, sterker nog mocht je facts of fake’s hebben kun je zelfs een reactie posten, of we er iets mee doen? Uiteraard!

Vandaag Oranje, en nog 3 potjes!

Om 11 uur trappen we af met ‘Y Dreigiau’ of wel de draken van Wales tegen Iran. Lang lang geleden slechts 1 keer gespeeld, toen werd het 1-0 voor Wales. En ook nu, lijkt het als of iedereen denk dat ‘the Welsh’ gaan winnen, slechts Coen en Simon denken anders. Coen denkt aan een overwinning voor Iran, terwijl Simon 2-2 voorziet.

Om 14 uur is het de beurt aan de poule van Oranje, dan mag het gastland Qatar aantreden tegen Senegal. Voor alles is een 1e keer, zo ook voor deze match. Mike, Carlijn, Nick en Nemo zien Qatar 3 punten pakken, 7 van jullie zien het gelijk eindigen en de rest verwacht winst voor de Afrikanen. Kortom een wedstrijd waar verschillen gaan ontstaan

Om 17 uur is het de beurt aan ‘Onsoranje’ wat het op gaat nemen tegen ‘de driekleur’ uit Ecuador. 2x gespeeld, 2x in Amsterdam, 1x winst voor Oranje, 1x onbeslist. En precies dat (gelijkspel) is wat Nick ‘stroboscoop’ Wanders voorspeld. Verder zijn wij weer zo ‘nationalistisch’ als de pest en ziet iedereen Holland winnen. (duh) Gaat Ecuador dan wel scoren? Ja! maar niet veel…

Als laatste wedstrijd om 20 uur is het de beurt aan GB tegen USA. of wel; ‘the Three Lions’ tegen de ‘Red, White & Blue’. Een pot met lekker veel geschiedenis, in het voordeel voor de Engelsen. 11 keer eerder vond deze clash plaats 8 daarvan won Engeland met een totaal doel verschil van 39-9! Peter, Arjan, Mark, Dieter en Marielle zien een gelijkspel als uitslag. Kevin, Mike en Nick Hekman gaan voor winst van Amerika

Tot zover,

De toernooi directie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *