Oranje wint! 19 klapper voor Danny!

Oranje wint! 19 klapper voor Danny!

Dat oranje gewonnen heeft zal niemand ontgaan zijn, praktisch iedereen pakt daar dan ook een minimum van 3 punten. Op slechts een voorspeller na, onze hekkensluiter Arjan ‘X-ray’ Binnenmars dacht namelijk dat zijn Oranje niet verder zou komen dan een summiere 1-1, lange tijd leek het voor hem de goede kant op te gaan, maar niks is minder waar gebleken toen het laatste fluitsignaal klonk. In een reactie op deze voorspelling zei Arjan teleurgesteld; ‘Gelukkig heb ik de foto’s nog’

Waren er dan ook nog mensen die het goed hadden, ZEKER! 7 deelnemers hadden een zuivere 0-2 voorspeld en pakten daarmee de volle buit!

Dat we hier in de poule mogen spreken van de ‘Crème de la Crème’ van voorspellend Nederland blijkt wel uit jullie voorspellingen voor de wedstrijd van de V.S. tegen Wales. Bijna de helft van alle deelnemers had een gelijkspel voorzien! (Waarvan 10x een 1-1) Voor Danny betekende dit dat hij voor zijn ‘dagtotaaltje’ 19 punten kon bijschrijven, en daarmee in onze berekening ook de meeste punten van allemaal scoorde, wat uiteraard in (een weliswaar gedeelde) 1e plek resulteerde.

Inmiddel heeft ook ons digitale leger een goede slag geslagen  en staan de klassementen online, ook kan men vanaf vandaag de eigen voorspellingen terugkijken (en uiteraard spieken bij de concurrentie)

Vandaag 4 wedstrijden!

We starten vandaag al om 11 uur, en wel met de ‘Albicelestes’ tegen ‘al-Sogour’ oftewel Argentinië tegen Saudi-Arabië. Deze 2 landen hebben niet heel veel geschiedenis samen, slechts 2 keer eerder hebben ze elkaar getroffen en 1 daarvan wonnen de ‘Albicelestes’ en wel met 2-0! Waar Martijn en ‘Herbstmeister’ Simon een ruime 5-0 zien, zien Arjan (wederom) en ‘Kaboutertje’ Marielle een 1-1 uit de bus rollen.

Om 14:00 uur is het de beurt aan ‘Danish Dynamite’ tegen ‘les Aigles de Carthage’ wat eigenlijk ook unieke ontmoeting is, slechts 1 keer eerder troffen deze landen elkaar (20 jaar geleden) en destijds liepen de Tunesiërs met een 2-1 nederlaag van het veld. Ook hierbij zijn de voorspellingen redelijk eenzijdig, enkel Mike ‘Tandje d’r bij’ Gritter en nieuwkomer Dieter ‘Parkie Markie’ Smit zien ‘les Aigles de Carthage winnen.

Om 17:00 trappen de mannen van ‘el Tricolor’ af tegen de mannen van ‘Biało-czerwoni’ oftewel Mexico – Polen, dit dames en heren is een wedstrijd met wat meer geschiedenis namelijk 8 eerdere ontmoetingen, waarbij de winst gelijkmatig verdeeld is beide hebben 3 maal de ander weten te verslaan, salliant detail is wel dat de ploegen elkaar 1 keer eerder troffen op een WK en destijds gingen de ‘Biało-czerwoni’ er met een 2-1 winst vandoor. Een feitje wat hoogstwaarschijnlijk bekend was bij onze zanger ‘Schuimpie’ (Davey) aangezien die als enige de Polen op winst heeft (1-4)

Als laatste gaat om 19:00 uur de bal rollen voor ‘les Bleus’ en de ‘Socceroos’. Een wedstrijd die 4 jaar geleden nog eindigde in een 2-1 winst voor de Fransen op het WK-18. En waarbij de Fransen eigenlijk altijd de overhand hebben tegen Australië (5-1, met als dikste uitslag 6-0)

Dit zien we ook terug in de voorspellingen er worden veel goals verwacht en eigenlijk allemaal voor Frankrijk.. Enkel Esther ziet veel goals en een evenredige verdeling 2-2 de grootste uitslag zien we bij Mike die met 4-2 echt vuurwerk verwacht!

Tot zover,

De toernooi directie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *