Dick pak dagzege, Ad en Don gaan op avontuur!

Hij is even weggeweest maar gisteren liet “de Fireman” toch even weer van zich horen. Dick had namelijk zien aankomen dat de Marokkanen zouden winnen en dat onze ‘Oosterburen’ de winst pakten. Dat hij dat laatste goed voorspeld had komt niet als een verrassing voor ons, daar wij via ‘internationale’ kanalen hebben vernomen dat Dick bij onze Duitse concullega’s van de “Na und” Poule exact dezelfde scores heeft ingevuld, sterker nog er loopt zelf een onderzoek dat de gehele familie Hekman zich heeft laten verleiden tot het invullen van meerdere Toto’s. Dit verklaard uiteraard ook waarom (na een aantal goede scores) de heren inmiddels zijn afgezakt tot in de kelder van het klassement, want ja als je alle wedkantoren bij langs moet om je winst te op te halen, dan mis je natuurlijk wel eens wat! We konden helaas niemand te pakken krijgen voor een reactie; daar ze net even de deur uit waren…

Wie ook een goede dag kenden waren Mark en Mink, in den ‘scene’ ook wel bekend als ‘Ad en Don’. (voor wie niet weet wie Ad en Don zijn, Google is your F*cking friend!) Wie van de 2 nou eigenlijk Ad is en wie Don, dat weten de heren volgens onze bronnen zelf niet eens, maar dat ze gisteren een spannend avontuur mochten beleven staat als een paal boven water! Zo scoorden beide heren 14 heerlijke puntjes en betekende dat voor Ad (of Don) dat hij steeg naar de 2e plek in het klassement. Zijn partner in crime Don (of Ad) had met een winst van 4 plekken door diezelfde 14 punten een nieuw persoonlijk record in handen hij ‘kwam’ namelijk in de top 5. Bijzonder gegeven is wel dat beide heren niet voor onze camera wilden reageren.

WK: Costa Rica - Duitsland (aftrap: 20.00 uur)

De beslissingen in poule G en H

Vandaag valt de beslissing in poule G en H dat betekent de laatste 4 wedstrijden van de poulefase!

Om 16.00 uur allereerst Poule H, waar Zuid Korea het op neemt tegen Portugal. Slechts 1 keer eerder is deze wedstrijd gespeeld, precies 20 jaar geleden, ook tijdens een WK. Destijds won Zuid Korea met 1-0. Enkel Sander ‘had ik ook’ Herder ziet met 2-0 een herhaling van die wedstrijd, verder zien we nog 3 gelijke spelen en dus 28x winst voor Portugal. de meeste goals vinden we bij Mike en Kevin 3-4 en 2-5.

Tegelijkertijd neemt Ghana het op tegen Uruguay, de ‘Black stars’ wonnen geen enkele van de 2 eerder gespeelde wedstrijden, wel was er een gelijkspel op het WK 2010. ‘Big Mac’ Mark verwacht als enige dat Ghana zijn eerste overwinning gaat pakken. 12 van jullie zien het gelijk worden de rest ziet winst voor de Uruguayanen. Waarbij Kevin met 3-4  wederom 7 goals verwacht.

Om 20.00 uur begint Poule G aan de beslissing. Op het ene veld speelt Servie tegen Zwitserland, 4 jaar geleden op het WK2018 voor het eerst gespeeld en destijds won Zwitserland met 1-2. In de voorspellingen zien we 8 keer winst voor de Serven, tegenover 12 stuks voor de Zwitsers. Mike en Dave voorspellen de meeste goals met 2-4

Op het andere veld speelt Kameroen tegen Brazilië, met een onderling resultaat van 5-1  voor de ‘Goddelijke Kanaries’ lijkt dit een walk in the park te worden. Zo ook zien we dat in de voorspellingen, slechts 1 gelijkspel wordt kameroen toegedicht en wel door Dick. Daarnaast zien slechts 10 anderen überhaupt een goal voor Kameroen. De hoogste score is van Danny (0-5), de meeste goals zijn voor Mark en Davey (2-4).


Tot zover,

De toernooi directie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *