Robin nieuwe nummer 1, Hans beste score van de dag!

Voor diegenen die goed opgelet hebben zijn er sinds gisteren niet alleen de laatste uitslagen verwerkt. (Waar Sander nog even een goede winst dacht te pakken..) Maar inmiddels ook de scores voor de eindstanden in de poule, als wel de scores voor de landen bij de laatste 16. Dit alles doorgerekend zorgt voor een aantal opmerkelijke gebeurtenissen in het klassement. Zo is Robin onze nieuwe leider, iets wat hem niet vreemd is daar hij als meestervoorspeller al voorspeld had dat hij als meestervoorspeller hoe voorspelbaar het ook moge wezen, betere voorspellingen zou doen dan andere voorspellers die geen meestervoorspeller zijn.

Zo stijgt Mark niet alleen in gewicht maar ook op de ranglijst behaalt hij een record met een 3e plek. Mark was met 36 punten mede dagwinnaar wat betreft de scores in de poules, zijn compaan in deze race was Hans, die daarmee eindelijk een weekend onder de druk van zijn idool (en vrouw) uitkomt. Hans was met 58 punten überhaupt de dagwinnaar, wat resulteerde in een lekker klim partij van 7 plekken.

Wie ook heel blij was is Esther ‘jongens, ik regel het wel’ Binnenmars, die eindelijk weer eens over Peter heen mocht, dit keer weliswaar in het klassement, maar goed je moet alle successen vieren, aldus Esther!

De hardste stijger van de dag was niemand minder dan Harm ‘El Torro’ Brüning (ook wel TTH genoemd) hij boekte maar liefst 8 kilo winst, zeiden we nou kilo? we bedoelden uiteraard plekken.

In een reactie liet ‘El Torro’ weten; Altijd mooi zo’n winst, ik heb ook diepe dalen gekend, kortom ik ben wel bekend met het Jojo effect! 

Achtste finale 1 en 2

Het begin van de Knock Out fase, verliezen is naar huis! Vandaag meteen ‘Onsoranje’ en ook meteen vanavond een eventuele tegenstander!

Om 16.00 uur Is het meteen tijd voor de “Oranje Leeuwen’ tegen de “Yanks”. Beide landen troffen elkaar 5 keer eerder en ‘Onze jongens’ wisten daarvan 4 ontmoetingen te winnen. Er zijn slechts 2 die de ‘Oranje leeuwen’ niet bij de laatste 8. Mark en beide Nick’s zien zien zowel Nederland als de Amerikanen bij de laatste 8 komen, oftewel hier gaan punten gescoord worden of juist sneuvelen.

Om 20.00 uur Is het de beurt aan een eventuele tegenstander van Oranje, namelijk ‘The socceroos’ tegen ‘Albicelestes’ oftewel Australië tegen Argentinië. Zeven keer eerder gespeeld waarvan de Argentijnen er 5 wonnen tegenover 1 voor Australië. Veel van jullie zien de Argentijnen bij de laatste 8 komen, enkel Mike, Harm, Esther, Carlijn en ‘Parkie Markie’ Dieter hebben weinig vertrouwen in de kansen van de Argentijnen. Enkel Dieter ziet overigens dat de Australiërs de volgende ronde halen.

Tot zover,

De toernooi directie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *