Ellen en Nick H Dagwinnaars, Dave zakt door het ijs!

Na een wervelende eerste helft bij Brazilië, kon de score haast al opgemaakt worden. Met maarliefst 4-1 verpletterden zij Zuid Korea en plaatsten ze zich als 6e land voor de laatste 8. Een winst die bijna de gehele top 15 dezelfde punten bezorgde en dus voor geen enkele mutatie zorgde, naar wij dachten.. Want door dat Nemo ‘Red Bull’ Strengman dacht te kunnen teren op zijn reserves en geen punten hoefde bij te schrijven, verloor hij niet alleen 3 plekken in het klassement en bungelt hij nu op plek 15 aan een zijden ‘touw’ (want ja, een draadje.. let’s be real dat houdt nooit) Hij zag namelijk ook een van onze ‘dagwinnaars’ Ellen Pouwels voorbij knallen. Ellen (de vrouw van Kevin, die dus toch geen vrijgezel blijkt te zijn.) Scoorde namelijk de volle mep aan punten en won zodoende 4 plekken op de ranglijst.

Haar metgezel in deze winst, Nick H (die dus ook de volle buit pakte) wist iets minder te stijgen slechts 3 plekken winst wist deze ‘ Julio Iglesias van Barger Oosterveld’ te boeken. Hij wist hiermee wel een klein gat te slaan met de degradatie zone, of zoals Nick H het noemt; ‘de L nul Z E R S, van de competitie..’ Aldus Nick H’

Dat je zeker niet over 1 nacht ijs moet gaan bewees onze Dave, die na 1 nacht vorst gisteren dan ook faliekant door het fictieve ijs zakte. Maarliefst 4 plekken verloor hij op de ranglijst, waardoor hij zichzelf op de 2 na laatste plek in deze ‘hitlijst’ heeft gepositioneerd. Deze muzikale ‘Whale’ die naar eigen zeggen; Geen enkel verstand van voetbal heeft, maar wel in elk café waar ze hem maar willen hebben ‘Bloed, Zweet en Tranen en Viva Hollandia’ staat te blèren en al jaren hoopt op een doorbraak in België.

Gaf in een reactie; ‘Ik ‘zeg geen nee’, tegen het invullen van een poule maar, ‘dacht jij nou echt’ dat ‘als jij meezingt’, ‘Nu gaan de Duivels los’ ik niet had hoeven roepen ‘Stop, wacht, blijf’ toen ze uitgeschakeld werden. Al m’n hoop had ik op hen gevestigd, dus je ziet ‘de spijt komt lalalater’! Aldus Dave ‘Shalala’

Maar wie weet gaan er vandaag spannende dingen gebeuren…

Achtste finale 7 en 8

De laatste 2 van de 8, achtste finales

Om 16.00 uur treffen de ‘Berberleeuwen’ uit Marokko de ‘Roden’ uit Spanje, leuk gegeven is dat de vorige keer dat beide ploegen elkaar troffen op het WK 2018 het nog eindigde in 2-2. Dat was voor Marokko overigens ook de enige keer dat ze een punt scoorden in de tot nu toe 3 gespeelde wedstrijden tussen beide. Wat betreft de kansen voor de ‘Berbers’ zijn jullie het unaniem eens, die zijn er niet! Wel zijn er 22 voorkeursstemmen op Spanje uitgebracht. Wie beide ploegen niet door hebben zijn; Beide Nickies, Dick, Arjan, Frank, Sander, Mark, Davey, Elsje en Jeanine (sta je dus vlak onder een van deze toppers dan liggen hier kansen!!)

Om 20.00 uur is het tijd voor de laatste van de 8 wedstrijden, ‘Selecção das Quinas’ uit Portugal tegen de ‘Schweizer Nati’ uit Zwitserland. Een wedstrijd met veel geschiedenis terug daterend tot 1938, maar dat terzijde, 25 keer hebben deze landen het tegen elkander opgenomen, en geloof het of niet, maar de stand is 11-9 in het voordeel van de Zwitsers. Nick W, Mike en Jeanine, zien beide landen doorgaan en samen met Dieter zijn dit ook de enige 4 namen die kansen zien voor de Zwitsers. Wie geen enkele van de 2 landen door zien gaan zijn; Simon, Henk, Robin, Gerald, Esther, Dani, Marielle, Ellen, Peter en Danny. De rest ziet goede kansen voor de Portugezen.

Wie vandaag sowieso geen punten gaan bijschrijven zijn, beide Hekmannetjes Dick en Nick.

Tot zover,

De toernooi directie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *