Weinig verschuivingen, Dieter verliest terrein

Met winst voor de Fransen en de Engelsen hadden zoals al voorspeld vele van jullie wederom een mooie score, zo staat klassementslijer Robin nog op 4 uit 4 wat betreft de voorspellingen van de laatste 8. En staat de gehele top 10 slechts binnen 23 punten van elkaar. een Kleine verschuiving was er wel in de top 3 “Fifakoning” Coen stoote Mark uit de top 3. Verder is de hiërarchie in huize Alberts weer hersteld en staat Elze weer boven haar ‘Idool’ Hans.

Wie de omgekeerde weg bewandelen in het klassement zijn ‘Parkie Markie’ Dieter, die de wijze regels van ‘Pa Gillis’ niet helemaal heeft begrepen want met 1 frikandelletje verkopen schiet je niks op.. Dus is het hopen dat onze Dieter, die slechts 5 punten heeft gehaald bij de laatste 8, nog wat frikandelletjes gaat verkopen en zodoende wat puntjes haalt, want; ‘Massa is Kassa’ DIeter.

Een andere tamelijk opzien baarlijke slechte prestatie zien we bij Peter ‘kom maar ekkes wisselen’ Gozefoort die gezakt is tot de 24e plek, of wel ‘in het rechterrijtje staat’. Peter heeft het laten liggen op de voorspellingen voor de Knock Outfase, want met zijn 107 punten bij het voorspellen van de 1e ronde hoort hij niet thuis tussen de degradanten. Peter stelde ons dan ook gerust met de wijze woorden; “Er is maar één moment dat je op tijd kunt komen. Ben je er niet, dan ben je óf te vroeg, óf te laat.” Aldus Peter.

Maar wie weet gaan er vandaag spannende dingen gebeuren…

Achtste finale 5 en 6

De Knock Out fase, verliezen is naar huis! Vandaag wedstrijd 5 en 6 die dus ook wederom meteen elkaars tegenstander in de volgende ronde zullen worden.

Om 16.00 uur trappen de ‘Samurai’ uit Japan af tegen de ‘Vurigen’ uit Kroatië. Een wedstrijd die 3 keer eerder is gespeeld (waarvan 2x op een WK) en waarbij alles mooi in evenwicht is beiden wonnen 1 keer en 1 keer werd het gelijk, ook scoorden beide landen 4 keer. Dat er hier niet veel gescoord gaat worden komt vast niet als een verrassing. Niemand ziet Japan door gaan en enkel Ellen, Nick H en Esther hebben de kroaten bij de laatste 8!

Om 20.00 uur komt de grote favoriet aan bod, dan is het de ‘Goddelijke Kanaries’ tegen de 11 uit Zuid Korea. Een wedstrijd die 7 keer heeft plaatsgevonden en waarvan Brazilië er 6 won en dus niet voor niks de favorieten rol heeft! Uit jullie voorspellingen valt ook af te lezen dat Korea het niet gaat halen, niemand ziet de Aziaten verder komen, wel zijn er 26 voorspellingen voor Brazilië.

Wie vandaag sowieso geen punten gaan bijschrijven zijn, Mike, Dieter, Marielle, Dave en Nemo.

Tot zover,

De toernooi directie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *