Jeanine en Sander dagwinnaars! Dick zakt door het ijs!

Precies 2 dagen heeft het record van onze ‘Kabouter’ Marielle stand gehouden! Want gisteren scoorden zowel Jeanine en Sander ‘dat heb ik ook’ Herder beide 28 punten! Wat uiteraard ook (voor beide) een reuze sprong in het klassement opleverde (22 plekken winst) In een reactie op deze prestatie zei Sander: bla bla bla… enz enz, ‘dat heb ik ook’, bla bla bla…enz.! waarbij wij naar 23 min te hebben geluisterd naar zijn verhaal, zelf maar besloten hebben om iets te verzinnen!

Wie ook een goede dag had was de man de na vele jaren van afwezigheid dit jaar zijn rentree maakt.. de ‘levende legende der voorspellingen’, de ‘Mack Daddy’ van het gokken afgestudeerd meestervoorspeller Robin ‘neusje van de zalm’ Mink. Die zich met een score van 24 punten stevig op de 2e plek heeft genesteld.

Voor Dick ‘Fireman’ Hekman was het een dag was om snel te vergeten, hij kelderde maar liefst 16 plekken in het klassement. Hij was overigens niet de enige Hekman die een slechte dag had.. Ook zijn zoon Danny verloor 12 plekken en de aansluiting met de top!

De 4 van vandaag!

Om 11 uur (reeds gespeeld) spelen Japan tegen de 11 van Costa Rica. Een wedstrijd die 4 keer eerder is gespeeld en waarbij Japan 3 overwinning pakte en het 1 keer gelijk werd. Inmiddels weten we dat Costa Rica dus een historische overwinning heeft geboekt! iets wat slechts door een handjevol werd voorspeld!

Om 14 uur is het de beurt aan ‘de Rode duivels’ tegen ‘de leeuwen van de Atlas’ slechts 3 keer eerder is deze partij gespeeld waarbij de onderlinge stand 2-1 in het voordeel van de Belgen is!

Nick, Harjan, Danny en Coen verwachten de eerste overwinning van Marokko vandaag, terwijl Simon en Kevin een gelijke stand voorspellen.

Om 17 uur is het de beurt aan Kroatië tegen Canada, de eerste keer in de historie dat beide landen elkaar treffen. Wel een partij die veranderingen in het klassement kan veroorzaken. Met 2x een overwinning van Canada, 10x een gelijke eindstand en 20x winst voor Kroatië kan het dus alle kanten op

Als laatste wedstrijd om 20 uur is het tijd voor het ‘Klapstuk’ van de dag! Namelijk ‘Die Mannschaft’ tegen Espana. Waarbij de Duitser na het debacle tegen Japan moeten winnen. En de laatste keer dat dat gebeurde tegen Spanje (op een eindronde) was in 88 en we weten allemaal wie er toen kampioen werd.. Met een geschiedenis van 25 onderlinge duels en een score van 9-8 voor onze ‘Oosterburen’ gaat dit hoe dan ook een spannende pot worden!

Tot zover,

De toernooi directie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *