Robin pakt de kop, Coen en Ellen delen dagzege!

Vijf punten, dat was alles wat Robin ‘meestervoorspeller’ Mink nodig had om zijn favoriete stekkie bovenaan het klassement weer in te nemen. En dat innemen iets is waar Robin zeer bedreven in was, was in de wandelgangen al geen nieuws meer. Maar dat hij daarmee toch weer terug heeft weten te keren oude niveau van toen hij nog een ‘jonge’ voorspeller was, is op zn minst bewonderenswaardig te noemen. Ook Al riekt dit natuurlijk richting de ‘Lance Armstrong’ (je weet wel die man op de maan) praktijken! En is de WADA inmiddels een niet zo onafhankelijk onderzoek gestart! (hierover later meer)

De dagzege, in dit geval 2! ging naar Coen en Ellen beide scoorden 13 punten. Coen die niet op keek van deze prestatie, gaf in een reactie te kennen; Ik heb het hele WK al voor gespeeld in Fifa, dus weet precies wat de uitslag moet zijn!

De verliezer van de dag is Vincent ‘mr Makita’ Feringa, die met een halfvolle accu te weinig toeren weet te draaien om zijn positie vast te houden, en keldert maarliefst 9 plekken naar beneden. Waardoor we hem terug vinden op de 18e plek in het klassement.

De laatste 4 van ronde 2

Om 11 uur beginnen we met ‘de ontembare leeuwen’ uit Kameroen tegen ‘Beli Orlovi’ een wedstrijd die slechts 1 keer eerder gespeeld is en destijds (2010) eindigde in 4-3. In de voorspellingen zien jullie slechts 6 keer winst voor Kameroen tegenover 13 keer voor Servië

Om 14 uur is het de beurt aan Zuid Korea tegen de ‘the black stars’ van Ghana. Met 8 eerdere ontmoetingen en een onderling resultaat van 4-4 is deze wedstrijd mooi in evenwicht. Uit de voorspellingen blijkt nagenoeg hetzelfde, met 14 om 12 zijn de Ghanezen licht in het voordeel! Kevin ziet het zelfs 4-0 voor Ghana worden!

Om 17 uur mogen de ‘Goddelijke kanaries’ weer aantreden en dit maal tegen ‘Schweizer Nati’. 9 keer eerder gespeeld waarvan er 4 onbeslist eindigen. De overige 5 werden met 3-2 in het voordeel van Brazilië beslist. De verwachting in de poule zegt echter iets anders, ten eerste worden er enorm veel goals voorspeld, van 4-0 tot 3-2 als het maar veel is! en verwachten enkel Dieter en Mike dat Zwitserland gaat zorgen voor een stunt. Daarnaast zien ‘Mr 1-0’ en MAriëlle een 1-1 gelijkspel als uitslag.

Om 20 uur gaan de Portugezen het opnemen tegen Uruguay. Een ontmoeting die 3 keer eerder is gespeeld en waarbij beide landen 1 keer wonnen. Ook hierbij geldt wederom een algehele stemming van veel, veler, veelst! en zien we op een handjevol (weliswaar dikke (3-3)) gelijke spelen na unaniem de winst voor portugal. Behalve Dani en de gehele familie Hekman die zien allen Uruguay met de 3 punten van het veld lopen

Tot zover,

De toernooi directie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *