Mark slaat ‘slaatje’ uit winst Nederland, Elze hardste stijger!

Na vele teleurstellingen en tegenslagen in het leven was het gister eindelijk hoogtij voor Mark ‘Bigmac’ Katoen, met een monsterscore van maar liefst 23 punten punten was hij zijn eigen gewicht (want mark is immers lid van de G5) in Big Macs waard. Zo had hij beide wedstrijden in de poule van ‘de Oranje leeuwen’ goed voorspeld, en wist hij hiermee de dagzege veilig te stellen. ‘Bigmac Mark’ die zoals genoemd, een van de ‘zwaargewichten’ in de poule is, wond er dan ook geen (hand)doekjes om en trakteerde zichzelf op maar liefst 23 Big Macs bij de ‘grote gele M’, want, Mark is gauw tevreden! (waar hij overigens wel met een “Bruce Lee” achtige beweging de sla tussen de broodjes weg woof) 

In een iets te lange reactie op de vraag “ wat verwacht je van morgen? zei hij; ‘Ik kan het nooit bij 1 houden, ik kom al jaren te vroeg klaar en wou dat ik wat minder knap en wat meer geld had. Aldus Mark, die wij danken voor zijn eerlijkheid! (denken wij)

Wie ook een goede dag had was Elze ‘Maakt niet uit, als ie maar roze is’ Alberts. Elze, die al sinds jaar en dag, met één blik menig man doet stijgen, mocht gisteren eens zelf ervaren hoe het is om tot ongekende hoogtes te stijgen. Met een winst van 9 plekken op de ranglijst klom ze omhoog tot plek 12! Aangezien Elze normaliter vaak bijrijder is (zich laat rijden zeg maar) klom ze ditmaal geheel zelf achter het stuur van haar ‘Klassementsraket’. Toen wij vroegen naar een reactie op deze ervaring zei ze; ‘Ik hoop gewoon dat ik onderweg niet al te veel vernield hebt, want ja, wie betaald de schade? (Hans, betaald)

De beslissingen in poule C en D

Vandaag valt de beslissing in poule C en D dat betekent wederom 4 wedstrijden maar van elke poule worden de wedstrijden tegelijk gespeeld!

Om 16.00 uur is het eerst de beurt aan poule D. Om te beginnen met Tunesië tegen ‘Les Bleus’ 4 keer eerder gespeeld en nog nooit winst voor de Afrikanen, wel 2 keer een gelijkspel. Eigenlijk wel een goede weerspiegeling van wat jullie in de poule vinden, slechts 1 keer een gelijkspel van Nick H. Verder louter overwinningen van de Fransen, met als uitschieter een 0-6 bij Martijn

De andere wedstrijd in deze poule is die tussen de ‘Socceroos’ en ‘Danish Dynamite’. Ook deze pot is 4 keer eerder gespeeld en de Denen wonnen er 2 tegenover 1 van de Australiërs, In de poule zien we dat enkel Esther, Carlijn en Kevin voorspellen dat de Australiërs gaan winnen. Elze en haar Idool voorspellen beide 3-0 voor de Denen weten we in ieder geval dat het daar gezellig blijft.

Om 20.00 uur is het tijd voor Poule C, met op het ene veld de ‘wit-roden’ uit Polska land tegen de ‘Albicelestes’ uit het land van de M&M’s (Messi & Maradona). Met 11 ontmoetingen op de teller en 6 overwinningen (tegenover 3 van Polen) lijkt Argentinië toch de favoriet! In jullie voorspellingen zien we dat ook zeker terug alhoewel, het feest bij de ‘Dick en Davey show’ enorm zal zijn als de Polen winnen, aangezien zij de enige 2 zijn die dat voorspellen.

De andere confrontatie in deze poule is die tussen de ‘Valken’ van Saudi Arabië tegen ‘ El Tricolor’ uit Mexico. 5 maal eerder gespeeld 4 x winst voor de Mexicano’s (1x gelijk). En met 2 overwinningen en 4 gelijke spelen in de poule kunne jullie zelf wel nagaan dat ook hier de Mexicanen favoriet zijn. 


Tot zover,

De toernooi directie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *