Mr 1-0 voorspeld 0-2! Lawine aan ‘last minute’ aanmeldingen!

Nu de 1e wedstrijd gespeeld is en het wk dan oficieel is ‘afgetrapt’ kijken wij altijd even naar de winnaar van de vorige editie.. In dit geval onze eigen “Mr 1-0” Frank Griemink, en tot onze groote verbazing zagen wij zowaar dubbele cijfers (in het geval van Frank dan) in zijn eerste voorspelling! Namelijk 0-2! Wat hem dus in dit geval ook meteen de volle buit oplevert, oftewel Frank is los. Maar uit betrouwbare bron, begrepen wij al dat ‘Mr 1-0’ bij het bier drinken vaak de eerste ook nog wel goed voorspeld maar het daarna vaak geluk is al er nog een volgende zonder te morsen goed gaat!

Frank was overigen niet de enige met een geheel correct voorspelling, er waren maar liefst 2 anderen die naast hem ook met de volle 9 punten in de tas de 2e dag in gaan, namelijk; Gerald ‘Man in the mirror’ Croese en Peter Gozefoort. Waarbij de laatstgenoemde nog voor het fluitsignaal al beticht werd van fraude en doorgestoken kaart omdat hij nauwe banden met de organisatie schijnt te onderhouden. Wij kunnen u garanderen dat hier absoluut geen sprake van is! als dus ‘de Organisatie”

Door een heuse lawine aan last minute aanmeldingen zijn we dit jaar op het prachtige aantal van 32 aanmeldingen gekomen. Echter heeft deze laatste aanmeldings golf ook voor wat technische problemen gezorgt bij ons ICT team onder leiding van ‘Sheikh El Stirinjman’. Die heeft inmiddels een heus leger aan ‘Pakistanen’ die tijdelijk zonder werk zaten gevonden om iets met computers te doen en naar verwachting moet alles vandaag in orde komen! Dat wil zeggen dat je vanaf morgen je eigen voortgang kunt bijhouden via de site..!

Vandaag is ‘Oranje’!

Inmiddel is deb1e wedstrijd van vandaag al ruim begonnen, namelijk Engeland – Iran.. en waar de meesten de Engelsen toch wel op winst hadden, zou dit maar zo eens voor enorme verschuivingen binnen het klassement kunnen veroorzaken.

Maar de belangrijkste pot van vandaag is toch wel die van de jongens van van Gaal!.. onze jongens..
Die het opgaan nemen tegen Senegal! Het is voor beide landen niet alleen de eerste wedstrijd dit WK, Maar ook de eerste keer überhaupt dat ze elkaar treffen.

Als laatste wedstrijd vanvond is er nog Verenigde Staten tegen Wales, alhoewel dit natuurlijk een bij programma is, gaat dit bij de echte gokkers nauwlettend in de gaten worden gehouden.. want ja, ook hier vallen natuurlijk 9 volle punten te winnen..

Tot zover,

De toernooi directie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *