Nieuwe aanwas zorgt voor onrust bij ‘Vedettes, de ‘Return of the Mink’ is een feit!

Nieuwe aanwas zorgt voor onrust bij ‘Vedettes, de ‘Return of the Mink’ is een feit!

Dat de jeugd de toekomst heeft valt in deze poule nog te betwijfelen, maar dat er ook hier doorgeselecteerd wordt staat vast. Met op dit moment zo’n 6 nieuwe deelnemers begint het angstzweet bij een aantal oud deelnemers toch lichtelijk uit te breken. Waarschijnlijk ook dat juist daarom deze ‘vedettes’ tot op heden verstek laten gaan wat betreft de inzendingen. 

Uiteraard is het een welbekend feit dat deze ‘Coryfeeën’ of “Grande Vedettes” (zoals ze zichzelf liever noemen) van de voetbalpoule uiteindelijk toch wel zwichten voor hun eigen voorspel druk!

Dat er ook deelnemers zijn die zo overtuigt zijn van hun eigen kennis en kunde, blijkt ook deze editie weer. Zo heeft niemand minder dan Martijn ‘De Kromme’ Gozefoort, nog tijdens het verzenden het wilhelmus al gedraaid en zichzelf gekroond tot ‘Kampioen’ waarbij een fles Champie ontkurkt heeft vanaf zijn balkon! Daarnaast heeft hij, zo verklaarde hij zelf; “Met Noa Lang, als parel van Van Gaal”, ook de topschutters titel binnen.  

Dat martijn (die toch al bekend stond om zijn (te)vroeg pieken) met dit “pre-euforisme” naar alle waarschijnlijkheid ook weer te hard van stapel loopt komt voor ons dan ook niet als een verrassing.

Dat de poule naast de bevrediging, van de door velen onderdrukte dwang om te gokken voorziet, vervult hij daarnast ook een soort van sociale controle op de deelnemers! Neem bijv. onze Kevin, die ook dit jaar wederom van de partij is. Kevin dwong praktisch elke keer zijn toenmalige levenspartner ook om mee te doen.. (zo hebben wij al de verscheidene namen voorbij zien komen van deze ‘Casanova’) Maar blijkt hij dit jaar echter geen “2e” inschrijving te hebben geregeld, waarop wij vermoeden dat hij tijdens dit WK onder de wedstrijden het schaaltje bitterballen niet hoeft te delen!

Was getekend

De toernooi directie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *