Oranje bij de laatste 8! Robin loopt verder uit!

Na een klinkende 3-1 zege gister op de U.S of A staan onze jongens (a.s. vrijdag 20:00 uur) in de kwartfinales van het WK 2022!! En de onze tegenstander werd gisteravond ook al meteen bekend.. Na een spannende 90 min (plus een beetje) wist Argentinië de winst over de streep te trekken. Iets wat voor veel van jullie niet echt als een verrassing kwam aangezien bijna 90% dat had ingevuld. Carlijn zag echter de Argentijnen niet bij de laatste 8, wat betekende dat ze Robin ‘meestervoorspeller’ Mink verder zag uitlopen naar een kleine 7 punten voorsprong. ‘The man, The Myth, The Legend’ Robin is met 194 punten overigens ook de eerste die richting de magische 200 punten grens gaat! (Niet te verwarren met de BMI van een X aantal voorspellers)

Robin die in een reactie liet weten; ‘Ik heb bijna mijn lengte in punten, dan is het mooi geweest, je moet stoppen op je hoogste punt.’

Dat er verder weinig verschuivingen zijn in het klassement is te wijten aan jullie eensgezindheid over wie er in de laatste fases van het toernooi komen, wat meteen inhoudt dat iedereen onder de 150 punten grens nu toch wel in de gevarenzone komt als het gaat om de overwinning en het prijzengeld.

Maar wie weet gaan er vandaag spannende dingen gebeuren…

Achtste finale 3 en 4

De Knock Out fase, verliezen is naar huis! Vandaag wedstrijd 3 en 4 die dus ook meteen elkaars tegenstander in de volgende ronde zullen worden.

Om 16.00 uur (zometeen) Beginnen we met Frankrijk – Polen oftewel ‘Les Bleus’ tegen de ‘Wit Roden’ 16x eerder gespeeld, waarvan 1 maal op een WK (1982, 3-2 voor Polen) 8 – 3 is de onderlinge verhouding (met dus 5 gelijke spelen). Beide Nick’s, Mark en Peter weten nu al dat ze hier punten gaan morsen, daar ze beide landen niet bij de laatste 8 hebben. Beide Binnenmarsjes, Dick en Davey zien juist het tegenovergestelde en hebben beide landen wel door, ook hier zal dus puntverlies geleden worden. Over het algemeen zijn de Fransen de grote favoriet, enkel Dieter en Hans gokken op de Polska’s.

Om 20.00 uur gaan we zien wie de tegenstander wordt van de winnaars van match 3. Deze strijd zal gaan tussen Engeland ‘ the Three Lions’ tegen Senegal ‘Les Lions de la Teranga’. Nog nooit eerder troffen deze landen elkaar en het zal dan ook gevecht der leeuwen worden voor de winst.

Enkel Harm ‘TTH’ Brüning ziet de Senegalezen de volgende ronde halen (evenals de Engelsen overigens) en ziet hier dus kansen om te scoren. Mark en NickW zijn redelijk afhankelijk van winst van de Engelsen willen ze punten halen vandaag. Daarintegen weten Ellen, Mike, Martijn, Dieter en Danny dat de teller hoe dan ook maximaal op 5 blijft steken vandaag aangezien die beide landen geen plek bij de laatste 8 gunnen. Maar voor wie het hoe dan ook een nietszeggende en troosteloze dag zonder punten gaan worden is voor Peter ‘the special one’ en NickH beide hebben geen enkele van de 4 landen voorspeld bij de laatste 8 en hopen dus dat deze dag snel voorbij is.

Tot zover,

De toernooi directie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *